A Milli Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Polonya’ya gitti. Antrenör Tanjeviç, “Her zaman hedefimiz finale çıkmaktır” diye konuştu
Polonya’da yarın başlayacak 36. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası’na katılacak olan Milli Takım, dün özel uçakla D Grubu karşılaşmalarını oynayacağı Wroclow’a gitti.
Sevgi gösterileri ve tezahüratlarla uğurlanan Milliler’in Antrenörü Bogdan Tanjeviç, “Polonya’da iyi rakiplerle karşılaşacağız. Ben takımı iyi görüyorum. Grubumuza baktığımız zaman ilk 4’e girmek isteyen 4 tane takım var. İşimiz gerçekten zor diye düşünüyorum. Bizim hedefimiz her zaman finale çıkmaktır. Ama bu final için en az 10 tane bizim kadar istekli takım var. Biz de istekli bir şekilde finali zorlayacağız” diye konuştu.
12 Dev Adam’ın kaptanı Hidayet Türkoğlu da, “Moraller gayet iyi. Kendimizi göstermemiz için turnuvanın bir an önce başlamasını istiyoruz. Pazertesiden (yarın) itibaren bize yakışan bir basketbol sergileyip, Türk halkının kalbinde tekrar taht kurmak istiyoruz. Şu anki hedefimiz bu” dedi.
Milliler ilk maçını yarın TSİ 22.15’te Litvanya ile yapacak